Bonus ProBONUSPRO Heavy Duty HoReCa mosogatószivacs 10db/csg.

PROFESSZIONÁLIS SZIVACS PROFI FELHASZNÁLÓKNAK- sárga-zöld-HACCP A BONUSPRO Heavy Duty mosogatószivacs a HoReCa szegmens minden követelményének megfelel.

  • Termékleírás
  • Leírás

A BONUSPRO Heavy Duty szivacsunkat a professzionális felhasználók – éttermek, hotelek, étkeztetők, kórházak, közintézmények – számára minden igényt kielégítően alakítottuk ki. A tervezés során kifejezetten a HoReCa szegmens követelményeit vettük figyelembe. A gazdaságos 10 db-os kiszerelésben elérhető termékünket kvarckristályos zöld színű dörzsiréteggel láttuk el, mely hatékonyan távolítja el akár a száraz, akár a már feláztatott szennyeződéseket is.

Heavy Duty

A szivacs 135x85x40 mm-es méretének köszönhetően a nagy felületek tisztítása jelentősen kevesebb időt vesz igénybe. Ez különösen hasznos például a pékségekben használatos óriási méretű sütőtálca esetében, de ugyanez a hatékonyság a HoReCa szegmens minden ágában elérhető.

A BONUSPRO Heavy Duty szivacs biztonsággal használható az élelmiszer-és vendéglátóiparban is. A termék az élelmiszerbiztonsági vizsgálatok során megfelelt az FCC (Food Contact Certified) tanúsítványnak.

PowerSCRUB - karcol!

A szivacsok élettartamának meghatározó tényezője a dörzsiréteg, ezért a poliészter és poliamid szálakat erős kémiai kötéssel egyesítettük a szivacs tartóssága érdekében. Az élettartam meghosszabbítása érdekében használat után alaposan öblítsük ki, és száradás után száraz helyen tároljuk. Ezzel megelőzhető a baktériumok és a gombák megtelepedése a szivacson.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: Az elhasznált szivacsokat a mosogatógépben történő mosás nyugodtan dobhatjuk a műanyaghuladék gyűjtőjébe is!

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Ajánlott termékek