BonusBONUS Felmosónyél 120 cm csavaros véggel, műanyag, több szín

A BONUS 120cm-es felmosónyél precíz kialakításával és univerzálisan kompatibilis menetével minden háztartás alapkelléke.

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

A felmosónyél minősége meghatározza a padlótakarítás élményét és hatékonyságát. Viszonylag ritkán szoktuk cserélni, éppen ezért nem mindegy, hogy milyet választunk. A BONUS 120 cm-es alumínium nyéllel nem foghatunk mellé, tartós anyagának és okos kialakításának köszönhetően egy igazi klasszikus alapdarab, mely sokáig hű társunk lesz a takarításban. Ha már megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor a nyélhez nem illik a megvásárolt felmosófej, akkor most megnyugodhatunk, a BONUS felmosónyéllel ilyen bosszúság nem érhet minket. Olasz típusú menettel láttuk el, így kompatibilis a piacon elérhető felmosófejek nagy részével, és természetesen az összes BONUS felmosófejhez tökéletesen illeszkedik.

HoReCa - HACCP

A fehér színű műanyag bevonattal ellátott alumínium nyelet négyszínű – piros, sárga, zöld és kék – csavaros véggel láttuk el, így kedvenc felmosóvödrünkhöz illő színt választhatunk. Ez a könnyen kezelhető alapdarab igazán tartós, és emellett kellemes élménnyé teszi a felmosást.

Megrendelés előtt kérjük jelölje meg a rendelni kívánt színt a megjegyzés rovatban!
Piros, sárga, zöld, kék.

Ajánlott termékek