BonusBONUS alukróm felmosó nyél 130 cm

KÖNNYŰ FELMOSÓNYÉL A MINŐSÉGI PADLÓTISZTÍTÁSÉRT A BONUS alukróm felmosónyél extra hosszúságával, tartós anyagával garantáltan felmosószettünk sztrádarabja lesz

  • Termékleírás
  • Leírás

Egy felmosónyél az igazán igényesek számára. Úgy alakítottuk ki, hogy kellemes és biztos fogást nyújtson a takarítás során, valamint igazán tartós legyen. Az átlag felmosónyélhez képest 10 cm-el megnöveltük a hosszát, emiatt egészen más élmény lesz vele a felmosás, mint a rövidebb társaival. Jobban irányítható, valamint könnyebben elérhetjük vele a nehezebben hozzáférhető sarkokat is. A felmosónyelet alukróm műanyag bevonattal és piros színű csavaros véggel láttuk el. Az egész termék rendkívül könnyű, ami lehetővé teszi, hogy jelentős erőkifejtés nélkül tudjuk mozgatni, így a takarítás sokkal kevésbé lesz megterhelő.

Extra hosszú

Arra is gondoltunk, hogy illeszkedjen kedvenc felmosófejeinkhez. Éppen ezért olasz típusú menettel láttuk el, ami kompatibilis szinte az összes, a piacon megtalálható felmosófejjel, és természetesen minden BONUS felmosófej típussal. Egy ilyen hatékony és méltán népszerű terméknél természetesen az esztétikai szempontokra is gondoltunk. Elegáns, letisztult és ízléses, így nem kell az ajtó mögött rejtegetni. Igazi minőségi darab, amire valóban büszkék lehetünk.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A megfelelő tárolás érdekében úgy alakítottuk ki, hogy a fej részén elforduljon az akasztó, így használat után könnyen felfüggeszthetjük. Ha így tároljuk, gyorsabban kiszárad a felmosófej és higiénikusabb marad.

Ajánlott termékek