BonusBonus MOP XL felmosófej (pamutrojtos) 160 g

A BONUS CottonMOP egy univerzális megoldás a padló tisztán tartására kül és beltérben egyaránt.

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Minden lakásban megvannak a kritikus pontok a tisztaság szempontjából, a legtöbb esetben ez nem más, mint a padló. Csak akkor szép, ha csillogóan tiszta, és azonnal meglátszik rajta, ha pár napja nem foglalkoztunk vele. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő felmosófejjel vágjunk neki a padló felmosásának. A BONUS CottonMOP-ot pontosan erre álmodtuk meg. A legjobb, hogy univerzálisan mindenféle padlófelületre használhatjuk, felmoshatunk vele a konyhában, a fürdőszobában, a nappaliban, de akár kültéren is bevethetjük, a teraszon vagy a bejárati ajtó előtti belépőnél is.

Újrahasznosított anyagokból

Előfordult már velünk, hogy megvettünk egy felmosófejet, majd otthon derült ki, hogy nem kompatibilis a nyéllel? Tudjuk, milyen bosszantó, éppen ezért a BONUS CottonMOP kettő az egyben menetű, így szinte minden nyéllel kompatibilis. Az anyaga 50% pamut és 50% poliészter-viszkóz keverék, így garantált a hatékony nedvszívás.


Érdemes a méretre is odafigyelni: ha gyorsan szeretnénk minél nagyobb felületet felmosni, akkor válasszuk az XXL-es méretet, általános felhasználáshoz az XL-eset, ha pedig nehezen hozzáférhető helyekre nyúlnánk be a moppal, akkor az L-es lesz a legoptimálisabb.

Egy ilyen klasszikus, sokoldalú terméket a környezetbarát megoldások tesznek még szerethetőbbé. Annak érdekében, hogy védjük a Földet, a BONUS CottonMOP-ot újrahasznosított pamutból készítettük. Mit jelent ez pontosan? A felmosófejben kidobott és fel nem használt szövet és ruházati termékek kelnek új életre.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: Felmosás után mindig alaposan csavarjuk a ki a felmosófejet, majd felfüggesztve tároljuk, hogy minél jobban megszáradjon. Ezáltal megakadályozhatjuk a baktériumok elszaporodását és tovább higiénikus marad.

Magyar Termék
Magyar Termék

Magyar Termék, Hazai Termék vagy Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott termék.

Ajánlott termékek