BonusBONUS SupraMOP felmosófej /sárga/

BONUS+ SupraMOP extra tartós felmosófej kifejezetten kültéri, és szöszmentes beltéri takarításra lett megálmodva.

  • Termékleírás
  • Leírás

Vár a terasz, az udvar és a garázs felmosása, de rizikós nekiállni a hagyományos beltéri, érzékenyebb felmosófejjel? A BONUS+ SupraMOP-ot pontosan az ilyen helyzetekre találtuk ki. Strapabíró, erős és tartós termék, melyet kifejezetten a durvább, érdesebb felületek hatékony felmosására fejlesztettünk. Titka a vastag szálakban rejlik, melyek garantáltan nem szöszölnek az intenzív igénybevétel során sem. Alapanyaguk 50% viszkóz és 50% poliészter, melynek köszönhetően óriási nedvszívó képességgel rendelkeznek. Ez különösen fontos, ha nagyobb, durvább felületeken szeretnénk felitatni a folyadékot.

Heavy Duty

A kültéri felmosás során mindenki rémálma, hogy a felmosószálak a durvább padlóval érintkezve úgy foszlanak szét, mint a vattacukor. A BONUS+ SupraMOP-ot éppen ezért olyan erős és tartós szálakkal vérteztük fel, melyek bírják a strapát, így valódi társaink lehetnek a takarítás során.

Szettben is kapható

A megjelenés terén sem kötöttünk kompromisszumot, az élénk sárga színű szálakat dekoratív piros és zöld mintával láttuk el, hogy igazán divatos legyen. Természetesen arra is gondoltunk, hogy senkit ne érjen bosszúság: a termék kettő az egyben menetű fejjel rendelkezik, így szinte minden nyéllel kompatibilis!

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: Ha csak tehetjük, akkor a vegyszeres felmosás után mossunk fel még egyszer, tiszta vízzel, így eltávolíthatjuk a felesleges tisztítószereket és még higiénikusabb hatást érhetünk el. De ha igazán környezetbarát módon szeretnél takarítani, próbáld ki az egyik bio-mosószer receptünket!

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Ajánlott termékek