Bonus ProBonusPRO SoftMop Extra 160g kék-HACCP

A BONUSPRO SoftMOP EXTRA egy professzionális használatra kifejlesztett felmosófej.A terméket a HACCP szabályrendszereknek megfelelően színkódolták.

  • Termékleírás
  • Leírás

A professzionális felmosófej hatékonysága és prémium anyaghasználata miatt ideális a professzionális felhasználók – éttermek, hotelek, étkeztetők, kórházak és közintézmények – számára. Ezt a felmosófejet kifejezetten a HoReCa szegmens követelményeinek megfelelően fejlesztettük ki. A felmosófej 34 cm-es mérete, hosszú szálai és széles, 11 cm-es kupakja biztosítja a nagyobb felületek hatékony tisztítását.

Újrahasznosított anyagokból

A 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készült szálakat 80% viszkóz és 20% poliészter alkotja, mely garantálja a rendkívül hatékony nedvszívóképességet. A szálak saját súlyuk akár négyszeresének megfelelő mennyiségű vizet is képesek felszívni, így különösen alkalmasak a professzionális tisztítást igénylő helyiségekre. Nagyobb, akár érdes felületekre is alkalmazhatjuk, például lépcsőházakban, hallokban, várótermekben, beton felületeken, folyosókon és garázsokban.

HoReCa - HACCP

A terméket a HACCP szabályrendszereknek megfelelően színkódoltuk. A piros, zöld, sárga és kék színű változatok lehetővé teszik a helyiség és funkció szerinti elkülönítést a higiénikus takarítás érdekében. A négy színű felmosófejek egyáltalán nem szöszölnek, és tökéletesen működnek a normál csavarókosárral, így a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban érhetjük el a profi tisztaságot. Annak érdekében, hogy szinte minden nyéllel kompatibilis legyen, a felmosófejet kettő az egyben német és olasz menetű fejjel is elláttuk.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A szálakat a fejből kihúzva a papírgyűjtőbe rakhatjuk, a műanyag részét pedig a műanyag hulladékgyűjtőbe, így az anyagok újrafelhasználása szinte biztos.

Négyszínű takarítás
Négyszínű takarítás

A termék négy színben is elérhető, így adott feladatokra külön színeket határozhatunk meg.

Ajánlott termékek