Bonus ProBonusPro moptartó 40 cm

A BONUSPRO FlatMOP felmosófej a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő professzionális fej lapos felmosókhoz.

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

 műanyag felmosófej, mely a professzionális padlótisztítás elengedhetetlen kelléke, zsebes vagy csiptetős módon stabilan rögzíti a kendőt, így egyszerű és megbízható használatot biztosít. Ipari környezetben tökéletesen megállja a helyét: nyílt terek, nagyobb csarnokok, bevásárlóközpontok, irodaházak felmosását vagy zeg-zugos padlófelületek elérést is lehetővé teszi.

Heavy Duty

A strapabíró műanyagból készült nehéz talp erőteljesen lenyomja a felmosókendőt, hogy minél nagyobb felületen érintkezzen a padlóval, így jelentős erőkifejtés nélkül teszi lehetővé a padlótisztítást. A szerkezethez a felmosónyelet műanyag tüskével rögzíthetjük, az extra stabilitás érdekében pedig szorítóbilinccsel fixálhatjuk. A professzionális felhasználók igényeinek megfelelően a BONUSPRO Lapos felmosófej kompatibilis a HACCP standard takarítókocsikkal, és a takarítandó helyiség adottságainak megfelelően 40 és 50 cm-es változatban is kapható. A prémium minőségű műanyag és az extra erős szerkezet garantálja a termék tartósságát és a kiemelkedően jó ár-érték arányt.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A téglalap alakú kialakítás lehetővé teszi a nehezen elérhető sarkok takarítását is. Használat után a lapos felmosókendőt ajánlott kivenni a professzionális műanyag rögzítőfejből és külön megszárítani, ezzel csökkentve a baktériumok szaporodásának esélyét.

Négyszínű takarítás
Négyszínű takarítás

A termék négy színben is elérhető, így adott feladatokra külön színeket határozhatunk meg.