BonusBonus MPS súroló 2db/csg

A BONUS+ MPS súrolóval a karcálló és az érzékeny felületeken egyaránt tökéletes tisztaságot érhetünk el.

  • Termékleírás
  • Leírás

Erősen odakozmált étel az edény alján? Rászáradt fugázó a lábazaton? A BONUS+ MPS súrolónkat pontosan ilyen problémák orvoslására fejlesztettük ki. Kettő az egyben termékünk egy fémsúroló és egy karcmentes dörzsi remek ötvözete. Miért hasznos ez? Mert a karcálló és az érzékeny felületekről egyetlen termékkel távolíthatjuk el még a legádázabb szennyeződéseket is. Így nem kell több terméket cserélgetnünk, ezáltal időt spórolunk és hamarabb végzünk a takarítással. A titok a nemzetközi szabadalommal védett termékünk gyártásában rejlik.

Heavy Duty

A fémsúroló rész elektrogalvanizált acélból készült, ami azért fontos, mert ez az anyag alacsony széntartalmából következően nehezen rozsdásodik. Ehhez kerül rögzítésre a kiváló minőségű karcmentes dörzsi, mely remek tartást és extra tartósságot biztosít a terméknek. Hogyan? Megakadályozza a súroló rész idő előtti eldeformálódását, ezáltal jóval tartósabb, mint egy átlagos, dörzsi nélküli fémsúroló.

Szabadalmaztatott dizájn

A BONUS+ MPS súroló kialakításánál az összetétel mellett a formára is odafigyeltünk. Remekül kézreáll, ezáltal komfortossá, szinte gyerekjátékké teszi számunkra a munkavégzést. Fontos, hogy a termék fémsúroló oldalát érzékeny felületeken – üveg, teflon, gépkocsi fényezése – ne használjuk, hiszen anyagából következően felsértheti azokat. Ilyen felületekre inkább a szivacsokat és a kendőket válasszuk.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: Az MPS dörzsi az alaposan rögzített lapsúroló miatt extra tartós. Hogy a higiénéjét is megőrizzük, használat után mossuk ki alaposan és tároljuk száraz helyen!

Felelős gazdákodás
Felelős gazdákodás

A terméket felelős erdőgazdálkodásból származó csomagolóanyagba csomagoljuk.

Ajánlott termékek