BonusBonus+ szivacskendő tekercs

A BONUS+ szivacskendő tekercs többször használható, letéphető szivacskendői egy új alternatívát jelentenek a takarításban!

  • Termékleírás
  • Leírás

Ha belefáradtunk már abba, hogy a háztartási papírtörlő tekercseket tépegetjük, majd egyetlen használat után már dobjuk is a kukába, akkor végre egy olyan különleges termékre válthatunk, mely valóban megkönnyíti a hétköznapjainkat. Kedvenc szivacskendőnk tekercs formában született újjá! A BONUS+ szivacskendő tekercs 6 darab letéphető kendőt tartalmaz, ezáltal ötvözi a szivacskendők hatékonyságát és a papírtörlők praktikumát. Csak letépünk egy egységet és már törölhetjük is a felületeket! A legjobb, hogy a kendőt többször is fel lehet használni, és a papírtörlőkkel ellentétben természetesen az sem árt neki, ha elázik. Hatékonyság terén pedig verhetetlen: a papír társaihoz képest 16-szor nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, így tökéletesen szárazra törölhetjük vele a felületeket.

Ez a termék valóban forradalmasítja a takarítást, hiszen a szivacskendő tekercs nem foglal akkora helyet, mint a papírtekercs, arról már nem is beszélve, hogy jóval tovább is tart. Míg a papírtekercseket akár heti szinten is újra kell vásárolni, a BONUS+ szivacskendő tekercs hat letéphető kendője a használat rendszerességétől függően hosszú hónapokra elég. Azt is kiszámoltuk, hogy pontosan mennyivel gazdaságosabb: egyetlen BONUS+ szivacskendő tekercs 9 tekercs papírtörlőt helyettesít!

Egy ilyen innovatív termék esetében a környezetvédelemre is gondoltunk: 100%-ig lebomló anyagból készült, így takarítás közben nem csak mi, hanem a Föld is fellélegezhet!

Ajánlott termékek