BonusBONUS formázott mosogatószivacs 3/1

Klasszikus mosogatószivacs, mely minden konyhai problémánkra megoldást jelent.

  • Termékleírás
  • Leírás

A konyha csak akkor csodaszép, ha makulátlanul tiszta, ám a takarításra szánt idő és fáradtság mit sem ér a megfelelő mosogatószivacs nélkül. Odakozmált ételmaradékok, esetleg egy jól sikerült grillezés után eltakarításra váró grillrács? A lehangoló konyhai látképet villámgyorsan feljavítatjuk a BONUS formázott mosogatószivacs segítségével. Hogyan? A magyarázat a részletekben rejlik: a 95x71x45 mm-es méretének köszönhetően a legtöbb felületre ideális, az oldalain elhelyezett vájatoknak köszönhetően pedig kényelmes fogást biztosít. A komfort mellett a hatékonyságra fektettük a legnagyobb hangsúlyt: a ragyogó tisztaságot a 8 mm vastagságú és 550 g/m2 felületű szürke karcmentes dörzsiréteg és 22 kg/m3 szivacshab réteg garantálja.

Karcmentes dörzsivel

A komfort és a praktikum mellett arra is gondoltunk, hogy a szivacs ne foglaljon sok helyet a lakásban. A 3 darabos kiszerelésnek köszönhetően nem kell azzal bajlódnunk, hogy a nagy méretű szivacscsomag számára megfelelő tárolóhelyet találjunk. Praktikus, kis kiszerelésének köszönhetően a kisebb lakásokban is megoldott a tárolása. A helytakarékosság mellett figyeltünk arra is, hogy a szivacsok a lehető leghigiénikusabb élményt nyújtsák: a három színű szivacskollekció darabajit különböző feladatokra „delegálhatjuk”. Büszkék vagyunk rá, hogy ez a klasszikus mosogatószivacs 100 %-ban magyar gyártású termék.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A szivacsot használat után alaposan kiöblítve érdemes olyan helyen tárolni, ahol teljesen kiszáradhat, így megelőzhetjük a baktériumok elszaporodását.

Ajánlott termékek