BonusBONUS Formázott mosogatószivacs 5/1

HATÉKONY TISZTASÁG, A LEHETŐ LEGEGYSZERŰBBEN A BONUS formázott mosogatószivacs széles használati köre miatt minden háztartásban kötelező darab.

  • Termékleírás
  • Leírás

Ez a mosogatószivacs egyszerű és nagyszerű. Hogy miért? Mert a mosogatás során ugyanúgy megállja a helyét, mint a takarítás során. Legyen szó a fürdőszobacsempe lemosásáról vagy a tepsibe kozmált ételmaradékokról, a BONUS formázott mosogatószivacs garantáltan elbánik a szennyeződésekkel. Vízkő, tűzhely, üvegfelületek vagy konyhapult – ez a szivacs mindenhol jolly joker.

Karcmentes dörzsivel

A titok a 8 mm vastagságú szürke karcmentes dörzsiréteg és a magas minőségű szivacshab réteg, melyeket különleges technológiával rögzítettünk egymáshoz az extra tartósságért. Az élvezetes takarítást pedig a szivacs oldalain elhelyezett vájatok garantálják, melyek kényelmes fogást, ezáltal komfortos használatot biztosítanak.

5-ös kiszerelés

Egy ilyen univerzálisan bevált szivacsból sosem elég egyetlen darab, így az 5 darabos csomagolás ideális választás. Amellett, hogy a nagyobb kiszerelésnek köszönhetően rengeteget spórolhatunk, abban is biztosak lehetünk, hogy a lakás minden helyiségére külön szivacs jut. Annak eldöntését pedig, hogy melyiket melyik helyiségre és pontosan milyen felületek tisztítására használtuk, a háromféle szín – kék, rózsaszín, sárga – könnyíti meg. Ez a fajta színkódolás segít, hogy kivédjük a baktériumok vándorlását egyik helyiségből a másikba. A higiéniát egy másik módszerrel is fokozhatjuk: ha a szivacsot használat után alaposan kiöblítve száraz helyen tároljuk, jóval tovább megőrzi élettartamát és frissességét.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: Fertőtlenítéshez áztassuk egy órán át a szivacsot egy liter forró, öt evőkanál szódabikarbónával és hat csepp teafa illóolajjal elkevert vízbe. Szivacsunk nemcsak tiszta, de szagtalan is lesz.

Ajánlott termékek