BonusBonus fürdőszivacs 3db/csg

TISZTASÁG ÉS PRAKTIKUM EGYETLEN SZIVACSBAN A BONUS fürdőszivaccsal a tisztálkodás valódi kényeztetést jelent.

  • Termékleírás
  • Leírás

Ha egy fárasztó nap végén semmi másra nem vágyunk már, csupán arra, hogy a fürdőkádban ülve vagy a zuhany alatt állva végre ellazulhassunk és felfrissülhessünk, akkor a BONUS fürdőszivacsot nekünk találták ki. Miért használjunk fürdéshez szivacsot? Gyengéden simogatva segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, így bőrünk selymesen simává válik. A BONUS fürdőszivaccsal minden fürdés valódi, kényeztető szépségrituálévá válik. Különleges szerkezete révén ráadásul pillanatok alatt felhabosítja kedvenc tusfürdőnket vagy habfürdőnket, így a megszokott mennyiség helyett elég néhány cseppet használni.


A tisztálkodás során a higiénia a legfontosabb, éppen ezért egy csomagba háromféle színű terméket helyeztünk. A sárga, kék, illetve pink fürdőszivacsok közül a család minden tagja saját színt választhat magának, így megakadályozható, hogy összekeveredjenek.
A BONUS fürdőszivacs szaunázáshoz is kiváló választás, segítségével könnyedén felvihetjük testünkre a szauna olajat, de akár egy kellemes masszázst is elvégezhetünk vele. Használat után a szivacsot gondosan öblítsük ki és a következő használatig száraz helyen, nedvességtől védve tároljuk, hogy elkerüljük a baktériumok, gombák elszaporodását és megőrizzük a szivacs tartósságát.