BonusBonus Góliát autószivacs

A BONUSCAR Góliát autószivacs nevében a védjegye: óriási méret és tisztítóerő minden gépjármű számára.

  • Termékleírás
  • Leírás

A BONUSCAR Góliát autószivacs nem csak méretében, erejében is góliát. Különleges formájának és kialakításának köszönhetően igazi társunk lehet autónk karbantartásában. Aki próbálta már, az tudja, hogy a járművek fényezésének tisztítása igen kényes feladat. Gyakran rendkívül makacs szennyeződéseket kell eltávolítani, az érzékeny felülettel ugyanakkor rendkívül óvatosan kell bánni, hiszen elég egy rossz mozdulat vagy nem megfelelő eszköz és máris ott a karcolás a karosszérián.

Extra nagy méret

A BONUSCAR Góliát autószivacsot pontosan ilyen feladatokra találtuk ki. Nagy méretének és erős anyagának köszönhetően hatékonyan távolíthatók el a járművek külső felületéről még a legádázabb szennyeződések is. Hogyan? Minél nagyobb egy szivacs, annál könnyebb vele a nagyobb felületeket megtisztítani. A BONUSCAR Góliát autómosó szivacs ráadásul tartós, magas minőségű habbal készül a hosszú élettartam érdekében.

Használatával a motorra, autóra, esetleg kerékpárra száradt szennyeződéseket nyom nélkül tüntethetjük el, jelentős erőkifejtés nélkül. Előnye, hogy nem csupán járművek tisztítására használható. Bátran használhatjuk nagy igénybevételnek kitett csempe- és üvegfelületekre is! Ennek a szivacsnak az elhelyezése sem okozhat problémát: az 1 db-os kiszerelés lehetővé teszi, hogy könnyedén eltároljuk a garázsban vagy akár az autóban is.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: Ha szivacsunk olajossá válik, ne dobjuk a háztartási hulladék közé. Vigyük el a benzinkútra, ahol leadhatjuk ezt is, ahogy más olajos hulladékot.