BonusBONUS INOX Maxi spirál fémdörzsi 1/1

MAXIMÁLIS SÚROLÓHATÁS, KÍMÉLETESEN A BONUS INOX Maxi spirál dörzsi nagy mérettel és erőteljes súrolóhatással igazi nagyágyú a takarításban.

  • Termékleírás
  • Leírás

Vannak háztartási feladatok, melyekhez egy erős és nagyméretű, ám rugalmas anyagú és kíméletes dörzsi szükséges. Ilyenek a nagyobb serpenyők, a sütőtálcák vagy a kerti grill, melyek takarítása egy kisebb dörzsivel órákat venne igénybe. A nagyméretű BONUS INOX Maxi spirál dörzsit ezekre a feladatokra álmodtuk meg. Elég néhány mozdulat, és a makacs szennyeződések helyét csillogó tisztaság veszi át. Hogyan lehetséges ez? Ez a nagy hatékonyságú termék magas minőségű vékony rozsdamentes acélszálakból készül, melyeket egy nagyobb méretű gombolyaggá formáltunk, így hoztuk létre a puha és könnyen formálható súrolót. Ideális társ a takarításhoz, ha erőteljes tisztításra és rugalmasságra egyaránt szükségünk van.

INOX Rozsdamentes acél

A nagyobb súrolást igénylő munkák esetén egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire áll kézre a dörzsi. A BONUS INOX Maxi spirál dörzsi különleges szálszerkezete miatt kellemes tapintású, ezáltal könnyen simul a kézbe, így egyetlen határozott mozdulattal eltávolítja a makacs szennyeződéseket. A könnyen formálható gombolyaggal ráadásul más dörzsikkel elérhetetlen helyekhez is könnyedén hozzáférjünk. Érzékeny felületeknél először egy kevésbé látható helyen próbáljuk ki a karcolás elkerülése miatt.

Ez a termék nagy kedvencünk lesz, hiszen a legnehezebb súrolási munkákat különösebb erőkifejtés nélkül végezhetjük el a segítségével. A rugalmasság magas fokú hatékonysággal és kényelmes kezeléssel párosul: a legjobb tulajdonságok egyetlen termékben!

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

A dörzsink életét meghosszabbíthatjuk, ha ügyelünk a higiénére. Hetente egyszer helyezzük be a mosogatógépbe az evőeszközkosárba vagy áztassuk forró mosószeres vízbe. Ügyeljünk az alapos kiszárításra.

Ajánlott termékek