BonusBONUS karcmentes mosogatószivacs 1/1

KARCMENTES TISZTASÁG Hatékony és karcmentes tisztaság a finom, érzékeny felületeken is.

  • Termékleírás
  • Leírás

 A kosz nem válogat, sokszor a legfinomabb felületeken rakódik le. Ha eddig azért nem mertük a lakás ezen részeit súrolni, mert attól féltünk, hogy kárt teszünk az érzékeny anyagban, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljuk a BONUS⁺ Karcmentes mosogatószivacsot. Tökéletes konyhai rozsdamentes felületekre, de kárpitokra vagy speciális bevonatú konyhai edények tisztítására is, a fürdőszobában pedig a vízkő vagy a szappanmaradványok eltávolítására vethetjük be. Nézzük, miből áll ez a csodás háztartási alapdarab? Összetevője nem más, mint a magas minőségű szivacs, melyre karcmentes fehér dörzsiréteget rögzítettünk. Miért pont fehéret? Amellett, hogy igazán dekoratívvá teszi a szivacsot, már a legapróbb eltávolított kosz is észrevehető rajta, így lesz igazán örömteli és látványos feladat a takarítás.

Karcmentes dörzsivel

Annak érdekében, hogy a kíméletes súrolás során a lehető legpontosabban tudjuk irányítani a szivacsot, az oldalán vájatokat hoztunk létre a biztos fogás érdekében. A gyors munkavégzés érdekében pedig megnöveltük a szivacs méretet 135x90x45 mm-re, így nagyobb felületen nagyobb súrolóerőt tudunk kifejteni.

Az 1 darabos kiszerelésű szivacs ráadásul igazán tartós darab: a prémium anyagminőség garantálja, hogy hosszú ideig hasznos és esztétikus társunk lesz az egész lakásban. Büszkék vagyunk rá, hogy ez a szivacs hatékonyságával, szépségével és tartósságával egyaránt hódít.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A szivacs hófehér színének megőrzése érdekében érdemes használat után szódabikarbónás forró vízben áztatni pár percig, majd folyóvízzel lemosni és szabad levegőn megszárítani.

Ajánlott termékek