BonusBONUS mosogatószivacs 10/1

KIS MÉRET, NAGY TISZTASÁG Kis méret, hatalmas tisztítóerővel és tartóssággal.Kíméletes súrolóhatással, de mégis könyörtelenül bánik el a szennyeződéssel.

  • Termékleírás
  • Leírás

Felejtsük el a koszos konyha vagy fürdőszoba rémképét, a BONUS mosogatószivaccsal otthonunk minden helyiségében a tisztaság lesz az úr. Különlegessége kisebb, 80x50x27 mm-es mérete. Miért fontos ez? Szépen illeszkedik a kisebb kezekbe is, illetve olyan trükkös helyeket is elérhetünk vele, mint a szoba sarkait, amely legendásan gyűjti a hajat és a port, de a kis méretből adódóan végre a pezsgőspoharakat és borospoharakat is biztonságosan el tudjuk mosogatni.

Karcmentes dörzsivel

10 darabos kiszerelésének köszönhetően hihetetlenül gazdaságos, egyetlen csomagban megtalálható az a mennyiség, mely akár az egész lakást kiszolgálja. Ha a legjobb ár-érték arányra vágyunk, ne keressünk tovább! A praktikum persze nem csak a kiszerelésben mutatkozik meg: a csomagolásban színkódok szerint rendeztük a szivacsokat: a kék, piros és sárga változatokkal a higiénia érdekében minden egyes feladathoz és helyiséghez más-más színű szivacsot rendelhetünk. Ezzel megakadályozzuk, hogy a baktériumok egyik helyiségből a másikba kerüljenek át. Fő az alaposság!

Extra gazdaságos 10-es kiszerelés

Érdemes közelebbről is szemügyre venni ezt a csinos takarítási eszközt: a karcmentes dörzsiréteget különleges technológiával rögzítettünk a szivacshabrétegre, így lett igazán jó minőségű és tartós. Az élvezetes takarítás érdekében arra is figyeltünk, hogy használat közben megfelelő idejű habzást biztosítson.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A BONUS mosogatószivacs extra tartós, ám nem árt, ha rendszeres használat mellett kényeztetjük egy kicsit: helyezzük a mosogatógépbe, majd a program lejártával vegyük ki a felfrissült szivacsot!

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Ajánlott termékek