BonusBONUS mosogatószivacs 5/1

Végre egy szivacs, mellyel bátran súrolhatunk, mégsem kell attól tartanunk, hogy kárt tesz a felületekben.

  • Termékleírás
  • Leírás

Az 5 darabos kiszerelésű BONUS mosogatószivacsra a lakás számos helyiségében szükségünk van. Zsíros edények, leharcolt sütő, nagyméretű serpenyők, konyhapult vagy fürdőszobaszekrény – a megnövelt méretű mosogatószivacsot mindenhová bevethetjük. Könnyedén elbánik a durva szennyeződésekkel, miközben méretéből adódóan kellemes használatot biztosít.

Karcmentes dörzsivel

Segítségével nem csak az odaégett ételmaradék távolítható el hatékonyan, de a grillrácsot, vagy akár a fürdőkádat is tisztává varázsolhatjuk vele. Kíméletlen a szennyeződésekkel, mégis óvja a felületeket. Hogyan? A titok a karcmentes dörzsiréteg, melyet különleges technológiával rögzítettünk a szivacshabrétegre. Az eredményre büszkék vagyunk: egy igazán sokoldalú és tartós mosogatószivacs, melyet kiemelkedően magas minősége miatt nagyon sokáig örömmel használhatunk a lakás minden pontján.

5-ös kiszerelés

A hatékonyság mellett természetesen az esztétikumra is gondoltunk: a csomagban háromféle színű szivacsot találhatunk: kék, rózsaszín és sárga, így soha többé nem fog összekeveredni a fürdőkádra és az edényekre használt szivacs. Ez a módszer nem más, mint a színkódok szerinti használat – ahogyan a profik is csinálják!

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A Bonus mosogatószivacs extra tartós, ám nem árt, ha rendszeres használat mellett hetente kényeztetjük egy kicsit: helyezzük a mosogatógépbe az edények mellé, majd a program lejártával vegyük ki a megújult szivacsot!

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Ajánlott termékek