BonusBONUS szivacsos kendő 3/1

ZIVACSKENDŐVEL Örök kedvencünk, a BONUS szivacskendő egy igazi háztartási klasszikus hatalmas hatékonysággal.

  • Termékleírás
  • Leírás

Puha, kellemes tapintású és sokoldalú. A szivacskendő mindannyiunk kedvence, hiszen használata annyira praktikus és egyszerű. Óriási nedvszívó képességével azonnal felszívja a kiömlött folyadékokat, tisztítószerekkel kombinálva pedig akár nagyobb takarítási feladatokhoz vagy mosogatáshoz is használhatjuk.

Kiváló nedvszívás

A BONUS szivacskendő saját súlyának 12-szeresét képes felszívni, ez hatalmas mennyiség, így biztosak lehetünk benne, hogy a felületek tökéletesen tiszták és szárazak lesznek. Nem akarjuk néhány használat után eldobni? Úgy alakítottuk ki, hogy mosógépben is mosható legyen. Állítsuk a gépet 60°C-ra, ezen a hőfokon ugyanis a baktériumok többsége elpusztul. Mosás után szárítsuk ki, lehetőleg friss levegőn és napsütésben, így a szivacskendő olyan lesz, mint új korában!

Természetesen lebomló cellulózból

A hatékonyság mellett a másik fő szempont a környezetvédelem volt. A konyhai papírtölőt kiválhatjuk vele, így egy többsör is felhasználható, organikusan lebomló kendővel tehetünk a fenntarthatóságért. A 3 és 5 darabos kiszereléssel szintén az volt a célunk, hogy ne kellejen egyesével megvásárolni és minél gazdaságosabb legyen. A csomagban 3 féle színű kendő található, ezek segítségével a háztartás minden egyes helyiségét különböző színű szivacskendővel kényeztethetjük. A színkódos megoldással ráadásul megakadályozhatjuk azt is, hogy a szennyeződések átkerüljenek egyik felületről a másikra.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Ennek a szivacskendőnek a használatát nem csak a háztartás, de a környezet is meghálálja. Biológiailag lebomló anyagból készítettük, így ha már nem használnánk tovább, nyugodtan eláshatjuk a kertben.

Ajánlott termékek