Bonus ProBonusPRO MicroCLEAN kendő sárga HACCP

A BONUSPRO MicroCLEAN mikroszálas kendő a nagyüzemi felhasználók számára nyújt makulátlan tisztaságot.Antibakteriális törlés!

Szín

  • Termékleírás
  • Leírás

A MicroCLEAN kendőt kifejezetten a HoReCa szegmens igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. A mikroszálak révén még az üveg és tükrös felületek is csík és szöszmentesen tisztíthatóak, így tökéletes választás olyan professzionális felhasználók számára, mint az autókozmetikák, szállodák, konyhák és létesítménykezelők. A mikroszál lényege, hogy 1 gramm súlyú anyagból 10.000 méter hosszú szál készíthető, így az ebből gyártott kendő felülete rendkívül naggyá válik, ezáltal alaposan takarít. A MicroCLEAN anyaga rendkívül jó minőségű: összetétele 80% poliészter és 20% poliamid.

Kiváló nedvszívás

A kendő különösen hatékony a professzionális takarításhoz, hiszen a mikroszál kapillárisai képesek magukba zárni és bent tartani a szennyeződéseket. Jelentős nedvszívó képessége révén pedig akár saját tömege (300 g/m2) hatszorosának megfelelő mennyiségű víz felszívására is képes.

HoReCa - HACCP

A HACCP-rendszerek egyik elengedhetetlen feltétele a színkódolt tisztítóeszközök használata. A BONUSPRO MicroCLEAN kendőket ezeknek a szabványoknak megfelelően négy színben (piros, kék, sárga és zöld) kínáljuk, így minden felületre és helyiségbe külön kendőt használhatunk a maximális higiéne érdekében.

Mikroszálas technológia

A 10 darabos kiszerelés különösen gazdaságossá teszi ezt a kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkező terméket. További előnye még, hogy bármilyen vegyszer nélkül szárazon vagy nedvesen is használható, így önmagában is elegendő a ragyogó tisztasághoz.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: Hogy kendőink higiénikusak maradhassanak, használat után öblítsük ki alaposan. Szükség szerint 60 fokon mossuk mosószer nélkül, így mindig friss maradhat.

Antibakteriális törlés
Antibakteriális törlés

A termék vegyszer nélkül, egy törléssel a felületi barktériumok 99, 95%-át eltávolítja.

Ajánlott termékek