Bonus ProBonusPRO perforált törlőkendő pink 500/1-HACCP

PROFESSZIONÁLIS NEDVSZÍVÁS A TÖRLŐKENDŐ EREJÉVEL A BONUSPRO perforált törlőkendő lyukacsos szerkezete ideális a nagyüzemi takarításhoz.

Szín

  • Termékleírás
  • Leírás

A BONUSPRO perforált törlőkendő előnyei a nagyüzemi felhasználás során mutatkoznak meg a legjobban. A professzionális felhasználók – éttermek, hotelek, étkeztetők, kórházak, közintézmények – számára minden igényt kielégítő lyukacsos szerkezetű perforált törlőkendő kiemelkedő nedvszívó képességgel rendelkezik.

Kiváló nedvszívás

Saját súlyának akár 12-szeresével is megegyező mennyiségű folyadékot képes felszívni, így nagy felületeken jelentős mennyiségű víz felvételére képes. A perforált szerkezet ráadásul könnyen magába zárja a szennyeződéseket, a porózus anyag pedig garantálja a gyors száradást. Az anyag tartósságát és strapabírását a minőségi összetétel: 82 % viszkóz és 18% poliészter garantálja.

HoReCa - HACCP

A terméket a HoReCa standardeknek megfelelően színkódokkal láttuk el. A HACCP rendszer irányelveinek megfelelően négy féle színben (sárga, kék, pink és zöld) kapható perforált törlőkendők lehetővé teszik a funkció és helyiség alapján történő megkülönböztetését a hatékony és higiénikus felhasználás érdekében.

500x gazdaságos kiszerelés

A HoReCa szegmens igényeinek megfelelően a nagy tételben való beszerzésre is gondoltunk: a csomagonkénti 500 darabos kiszerelés rendkívül jó ár-érték arányt és gazdaságos felhasználást biztosít.

 
 
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A termék fertőtlenítésének érdekében rendszeresen helyezzük 70 foknál melegebb ecetes vízbe, ezzel a baktériumok 99 %-a elpusztítható.

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Ajánlott termékek