Vileda ProfessionalVILEDA Professional PVAmicro, 5 db/csg

A PVAmicro egy innovatív, többfunkciós mikroszálas kendő, egyedi PVA bevonattal, csíkmentes tisztítást biztosít, miközben magas a nedvszívóképessége.

Szín

  • Termékleírás
  • Leírás

Kérjük a legördülő mezőben válassza ki a rendelni kívánt színt!A PVAmicro egy innovatív, többfunkciós mikroszálas kendő, egyedi PVA bevonattal. Ideális minden kemény felületre pl. irodabútor, üveg, rozsdamentes acél stb. A PVAmicro kendő csíkmentes tisztítást biztosít, miközben magas a nedvszívóképessége és rendkívül könnyen kiöblíthető, a kendő hosszabb ideig tiszta marad.

Vevőelőnyök

Tisztítási teljesítmény. A PVAmicro a legújabb mikroszálas technológiával készült tökéletes tisztítási teljesítményt nyújtva. Pl. könnyű üvegfelületről az újlenyomatokat eltávolítani.

Csíkmentes tisztítás. A felület gyorsabban, csíkmentesen szárad mivel a PVAmicro kendő 50%-kal kevesebb vizet hagy a felületen, az általános kötött mikroszálas kendőhöz képest.

Tartós. A PVAmicro kendő több százszor mosható.

Könnyű kiöblíteni. Vödörben történő öblítés után a PVAmicro kendőben 40-szer kevesebb a részecske, mint egy általános kötött mikroszálas kendőben.

Nedvszívóképesség. A PVAmicro kendőnek magas a nedvszívóképessége.

TSU / BCU

kék 143585 / 143590
piros 143586 / 143591
sárga 143587 / 143592
zöld 143588 / 143593

Más színekben