Vileda ProfessionalVILEDA Professional PVAmicro Max 147268/526387

Méret

Nagy méretű fényes felületek megszárításához

A speciális bevonattal kezelt PVAmicro Max mikroszálakból készül. A kezelés kisimítja a kendő belső szerkezetét, feltárva annak páratlan tisztítási teljesítményét. Felhasználási területek A PVAmicro Max ideális nagy méretű felületek csíkmentes szárításához, így pl. a tökéletes kendő járművek megszárításához mosásukat követően. Emellett a járművek utasterének tisztítására is alkalmas. Méretének és jó nedvszívó képességének köszönhetően a PVAmicro Max ablaktisztításhoz is tökéletes.

A termék előnyei

  • PVA bevonattal impregnált mikroszálakból készül
  • Jó nedvszívó képesség
  • Csíkmentes tisztítás utólagos szárítás nélkül
  • Extra nagy méretű kendő, így ideális nagyobb felületek megtisztításához (pl. autómosás, ablakmosás)

A PVAmicro egy innovatív, többfunkciós mikroszálas kendő, egyedi PVA bevonattal. Ideális minden kemény felületre pl. irodabútor, üveg, rozsdamentes acél stb. A PVAmicro kendő csíkmentes tisztítást biztosít, miközben magas a nedvszívóképessége és rendkívül könnyen kiöblíthető, a kendő hosszabb ideig tiszta marad.

Mérete miatt különösen ajánlott kézi autó kozmetikához !


 

VEVŐELŐNYÖK

Tisztítási teljesítmény. A PVAmicro a legújabb mikroszálas technológiával készült tökéletes tisztítási teljesítményt nyújtva. Pl. könnyű üvegfelületről az újlenyomatokat eltávolítani.

Csíkmentes tisztítás. A felület gyorsabban, csíkmentesen szárad mivel a PVAmicro kendő 50%-kal kevesebb vizet hagy a felületen, az általános kötött mikroszálas kendőhöz képest.

Tartós. A PVAmicro kendő több százszor mosható.

Könnyű kiöblíteni. Vödörben történő öblítés után a PVAmicro kendőben 40-szer kevesebb a részecske, mint egy általános kötött mikroszálas kendőben.

Nedvszívóképesség. A PVAmicro kendőnek magas a nedvszívóképessége.