ULTRA Szavo penészeltávolító, kék, 500 ml,

A Szavo penész elleni szer hatékonyan távolítja el a penész és a gomba minden fajtáját és ragyogó fehérséget biztosít.

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás
Használhatja falakon, csempéken, kerámián és fugán, vakolatokon, valamint kő-, zománc, műanyag, akril, szilikon, gumi és rozsdamentes acél felületeken.
 
Hogyan irtsa ki a penészt klór alapú fehérítő tartalmú szer használatával?
A klór alapú tisztítókat erős gombaellenes szernek tartják, amelyek képesek felvenni a harcot a fürdőszobában, konyhában, hálószobában, vagy otthonának bármely más helyiségében szaporodásnak indult gombaspórák ellen. Talán észrevette, hogy a penész gyorsabban nő a fürdőszobában és a konyhában, hiszen ezek a szobák gyakran ideális növekedési feltételeket biztosítanak meleg és nedves környezetükkel.
 
A nedves és penészes falfelület nem csak csúnya, de az egészségre is káros lehet. A gombaspórák belégzése senkinek sem jó, ráadásul egyesek erre súlyosabban reagálnak, mint a többiek – a penész allergia nem ritka jelenség, néhány ember ráadásul ennél is súlyosabb, penész által kiváltott légúti megbetegedést is kaphat.
 
Mielőtt elkezdené a fehérítő fertőtlenítőszerrel való tisztítást, ügyeljen arra, hogy tesztelje a terméket egy kicsi, nem feltűnő helyen, hogy láthassa annak reakcióját a felülettel és mindenekelőtt olvassa el figyelmesen a termék címkéjén szereplő használati utasítást és annak megfelelően járjon el.
 
Így használja a fehérítő szert fertőtlenítésére otthonában:
Permetezés vagy a Spray alkalmazása - Szavo spray-vel 10-15 cm távolságból, hogy befedje a problémás területet. Könnyen használható, hiszen összetétele éppen megfelelő, nem kell összekeverni semmivel, nem kell bepiszkolni sem edényt, sem egyéb tisztítóeszközt. A spray segít elérni a nehezen hozzáférhető sarkokat is.
 
Ne tartózkodjon a helyiségben, amíg a termék kifejti hatását (10-15 perc)
 
Fontos:
Ne távolítsa el a penészt, mielőtt használná a sprayt, hogy elkerülje a veszélyes spórák szétszóródását.
Törlés - egy tiszta ruhával törölje le a Szavoval kezelt felületet. Bármilyen penészes szennyeződést könnyű eltávolítani a tisztítás ezen szakaszában, azonban szenteljen fokozott figyelmet a problémás területekre. Biztosítani kell, hogy viseljen kesztyűt, és védje a szemet és a bőrt is munka közben!
Ellenőrzés - A hatóidő letelte után ellenőrizze a kezelt felületet. Erősen szennyezett felület esetén ismételje meg a folyamatot amennyiben szükséges, de csak miután letörölte a felületet vagy az megszáradt.
 
Folyékony tisztítószerek biztonságos használata
A Szavo segít megoldani a penésszel kapcsolatos feladatokat otthonában, azonban fontos a biztonság takarítás közben is. Tartsa nyitva az ablakokat és ajtókat klór alapú fehérítőszer használata közben. Ezzel javítja a légáramlást és csökkenti a gőzök koncentrációját a levegőben. Kerülje a termék fölösleges kifújását és a permet belélegzését. Mindig viseljen kesztyűt és a címkén feltünetett egyéb szükséges védőruházatot, mivel ezek a tisztítószerek irritálhatják a bőrt. Mindig ügyeljen arra is, hogy a gyerekeket és a háziállatokat tartsa távol a kezelt területtől, amíg az biztonságossá nem válik.
 
Biztonsági figyelmeztetés
A biocidokat biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a feliratot (címkét) és a használati utasítást!