Innoclean ProInnoCleanPro Alkoholos felületfertőtlenítő, 750 ml, 6 db/csg

Az Innoclean Pro alkoholos felületfertőtlenítőt használhatja minden olyan felületen, ahol fontos, hogy a fertőtlenítés után ne kelljen öblíteni a felületet.

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Az alkoholos felületfertőtlenítőt használhatja élelmiszeriparban, vendéglátásban, illetve boltok háttérhigiéniájához minden olyan felületen, ahol fontos, hogy a fertőtlenítés után ne kelljen öblíteni a felületet. A prémium, megbízható minőségű fertőtlenítőszer nap közbeni, időszakos fertőtlenítésre alkalmazható, nagytakarításnál vagy erősebb szennyeződések esetében előfordulhat, hogy a felületet meg kell tisztítani egy HACCP-be illeszthető zsíroldóval az idevonatkozó előírások szerint. Fertőtlenítő hatás: baktericid, fungicid.

Fertőtlenítőszer
Élelmiszeriparba, éttermeknek, boltok számára a háttérhigiéniába
Nem kell leöblíteni!
Baktérium- és gombaölő hatású
HACCP rendszerben használható
Hatásidő: 5 perc
Felhasználásra előkészítve, ne hígítsa

Használati utasítás

Permetezzük az Alkoholos fertőtlenítőszert hígítatlanul kb. 30 cm távolságról az adott felületre, eszközre, - esetleg egy száraz kifertőtlenített ruhát nedvesítsen meg vagy papírtörlővel törölje át a felületet - majd hagyja megszáradni. Mindig várja meg, hogy a fertőtlenítőszer teljesen elpárologjon. Öblítés nem szükséges, a termék maradék nélkül elpárolog. Hatásidő 5 perc.

 A készítmény elpárolgás után toxikológiai szempontból nem jelent veszélyt. Elektromos készülékeket fertőtlenítés előtt feszültségmentesíteni kell! Meleg felületen a vegyszer használata tilos! Kizárólag foglalkozásszerű felhasználásra!

Összetétel

Összetevők a 648/2004/EK irányelv szerint: izopropil-alkohol vizes oldata. 

Kiszerelés

750 ml

Tárolás

Napfénytől védett, száraz helyen, +5 és +40 ⁰C között!

icp-118_alkoholos_feluletfertotlenito_biztonsagi_adatlap_pdf.pdf